Welkom Arnaud (onze nieuwe T2 en beloften trainer)
Welkom Arnaud (onze nieuwe T2 en beloften trainer)

Welkom Arnaud (onze nieuwe T2 en beloften trainer)

Ik ben begonnen met het leren van handbal op de middelbare school met de unss kampioenschappen, gevolgd door een plaats in de sport-studie handbal in het Lycée Gambetta in Tourcoing. Ongeveer vijftien jaar competitie op pre-nationaal en nationaal 3-niveau als rechtervleugelspeler en halfback (Tourcoing, Lomme, Wambrechies), gevolgd door tien jaar als trainer en coach op niveau 3 voor herenteams onder 18 jaar en senior herenteams op pre-nationaal niveau.

Ik ben 6 jaar geleden gestopt met coachen, maar blijf tot 2021 scheidsrechter op nationaal niveau.

Ik dacht dat ik de handbalwereld achter me had gelaten totdat Izegem, de club waar mijn dochter Clarisse lid van werd na een paar jaar nationaal 2 en nationaal 1 gespeeld te hebben in Frankrijk, me vroeg om het dames n2 team te coachen voor het seizoen 2022/2023.

Na een aantal goede contacten met Wim en Mourad, vertrok ik van Izegem naar Waasmunster om de taken van trainer en coach te delen. Ik zal proberen mijn ervaring op verschillende vlakken in te brengen, in het bijzonder in verdediging en overgangsspel, wat ik als sterke punten zie in het hedendaagse handbal. Ik heb de kans gehad om de n1 groep te zien ontwikkelen en het algemene niveau in combinatie met de komst van een paar nieuwe spelers zou ons in staat moeten stellen om samen mooie dingen te bereiken.

Ik wil nu al de meiden bedanken die naar me toe zijn gekomen en de moeite hebben genomen om met me te praten, vooral tijdens de wedstrijd in Breda. Het was ongetwijfeld tijdens die ontmoeting en die paar contacten dat mijn uiteindelijke beslissing werd genomen…