Generation Handball

Generation Handball

Generation Handball: Viborg (Denemarken)

Nu corona eigenlijk zo goed als verdwenen is en na onze succesvolle passage met de M17 meisjes op de Partille Cup in juli hebben we besloten om het volgend jaar iets groter aan te pakken, DHC Waasmunster bestaat immers 30 jaar in 2023. 

In 2023 willen we niet alleen onze handballende jeugd in het buitenland laten spelen maar ook onze meisjes/dames van de eerste ploeg/regio ploeg en dit om allerlei redenen. Niet alleen kunnen ze zich meten met buitenlandse teams maar onze meisjes worden ook ondergedompeld in een unieke sfeer dat zo een tornooi met zich meebrengt. Samen strijden voor een overwinning, samen de ontgoocheling van een verlieswedstrijd verwerken, samen leven, lachen,…. gedurende een hele week.

Dit jaar richten we onze pijlen op een tornooi in Viborg, gelegen in Denemarken.
Viborg ademt handbal! De burgemeester was vroeger de succesvolle coach van zowel de nationale heren- als damesploeg van Denemarken. Het tornooi gaat door van 31 juli tot en met 5 augustus 2023. Dit tornooi werd ons warm aanbevolen door 2 Waasmunsterse scheidsrechters die het deze zomer van op de eerste rij hebben gevolgd en beleefd.

De speelterreinen, de volledige sportaccommodatie en de slaapplaatsen liggen allemaal kort bij elkaar. We hebben de mogelijkheid om naast het handballen te gaan zwemmen, bowlen, gamen, teambuildings- activiteiten te doen EN handbal te kijken van teams die in de eerste klasse in Denemarken, spelen,….

Check gerust eens de website: https://generation-handball.com/

Prijs:

Als club beseffen we dat dit geen goedkoop tornooi is (bus, logies, eten, ….), maar het is een ongelooflijke ervaring voor onze handballende meisjes/dames!
Er worden dan ook verschillende acties georganiseerd om de kostprijs te drukken.

Naar het financieel plaatje gaan we ervan uit dat het bedrag dat voorop werd gesteld ergens behouden zal blijven (450 euro) Om dit draaglijk te maken hebben we besloten om dit in vier bedragen te gaan opsplitsen:

– begin april: 200 euro
– begin mei: 100 euro
– begin juni: 100 euro
– begin juli: 50 euro

Inschrijven:

Ja, ik wil mee:

Trainers en begeleiders kunnen hier ook inschrijven. 

Voor vragen kan je steeds terecht bij onze voorzitter:
Wim De Grave via wimdegrave40@gmail.com

Infomoment:

laatste info sessie zal doorgaan op donderdag 29 juni in de kloosterzaal (de meermin) om 19 uur.

Powerpoint infoavond in PDF formaat:

Reisroute: