DHC Waasmunster
Minibal

Minibal

Minibal, ontdekkend bewegen met een bal

Schrijf hier in

DHC Waasmunster en Motus bundelen hun krachten om kinderen tussen 2,5 en 7 jaar te laten bewegen met de bal. Er wordt gewerkt met 4 leeftijdsgroepen om de kinderen op leeftijd en op maat te laten experimenteren met de bal.

Onder leiding van gediplomeerde en deskundige lesgevers met een hart voor sport willen we jouw kind uitdagen om op verschillende manieren de bal te gebruiken. Spelend leren met een bal is ons hoofddoel. We willen de kinderen laten proeven van alle bewegingsvaardigheden, plezier vinden in het bewegen en kennis laten maken met verschillende bal- en slagsporten, kortom de hele ontplooiing van jouw kind staat centraal.

We werken in 2 semesters. Vanaf 10 september tot en met 17 december en vanaf 14 januari tot en met 5 mei. In de schoolvakantie zullen onze lesjes even niet doorgaan.

Vanaf volgende jaar werken we met 2 groepen. Zo is het voor ons mogelijk om meer kindjes te kunnen ontvangen. De uren kunnen nog een beetje veranderen, hierop moeten we nog even wachten op akkoord van de sportdienst voor onze zaal.

  • Groep 1: 10u30 – 11u30
  • Groep 2: 11u30 – 12u30

Om zoveel mogelijk op maat van de kinderen te werken, verdelen we ze in 4 leeftijdscategorie├źn:

  • Peuters 1 vanaf 2,5* jaar tot en met 3 jaar = kikkers
  • Kleuters 1 van 3 tot en met 4 jaar = rupsen
  • Kleuters 2 van 4 tot en met 5 jaar = krokodillen en dino’s
  • Kleuters 3 van 6 jaar tot en met 7 jaar = slangen

*Kinderen dienen zindelijk te zijn aan de start van onze lesjes. Zo kunnen de juffen zich optimaal inzetten op bewegen met de kinderen. Kinderen jonger dan 2.5jaar (die zindelijk zijn) mogen, in samenspraak met de lesgevers, een proeflesje volgen.

Prijs:

Per semester = 75 euro
Voor een volledig jaar = 130 euro
Minibal T-shirt inbegrepen 

Waar:

Sporthal De Meermin (Abdij van Roosenberglaan 6, 9250 Waasmunster)

Meer informatie:

Telefoonnummer: 0496 51 82 13
Mailadres: Mante@motus.club

Inschrijvingen voor semester 2 (vanaf januari 2024) starten op donderdag 7 december, 12u.

Schrijf hier in